KAPSALON LA VIE PETIT

Maatregelen coronavirus

Plan uw salonbezoek goed!

Lees eerst onderstaande instructies alvorens u naar de salon komt.

Zodoende bent u op de hoogte van alle maatregelen welke wij in de salon moeten nemen om uw en onze veiligheid goed als mogelijk te kunnen waarborgen.

Hygiënemaatregelen Kapsalon La Vie Petit volgens het RIVM

- Wanneer u een afspraak heeft en u hebt gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging (koorts) of diarree vragen wij u vriendelijk doch dringend de afspraak te verzetten en niet naar de salon te komen. Bel bij twijfel de salon.
- Hetzelfde geldt wanneer iemand binnen het gezin of huisgenoten koorts heeft en/of benauwdheidsklachten.
- Hebt u een afspraak, kom dan niet te vroeg naar de salon (maximaal 5 minuten voor de afspraak) en kom alleen! Dit om het aantal aanwezige klanten in de salon te beperken.
- Voor een minderjarig kind en mensen, die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen naar de salon worden vergezeld door één volwassene.
- Bij binnenkomst zal u gevraagd worden of u corona gerelateerde klachten heeft. Tevens dient u uw handen te wassen/desinfecteren.
- Een mondkapje is niet nodig. Indien u voor uw eigen gemoedsrust een mondkapje wenst, kunt u dit in de salon kopen tegen inkoopprijs á € 1,25. Er wordt slechts een mondkapje per klant verkocht.
- Wij nemen geen jassen aan. U dient zelf uw jas op te hangen. Na gebruik dient u de kledinghanger in de daarvoor bestemde bak te leggen. De kledinghangers worden na gebruik gedesinfecteerd.
- U houdt 1,5 meter afstand!
- In verband met hygiëne is het toilet momenteel niet toegankelijk. Bent u genoodzaakt om toch gebruik te maken van het toilet dan vragen wij u de instructies op te volgen. Lees alvorens het betreden van het toilet eerst de hygiënemaatregelen.
- Uit hygiënisch oogpunt serveren wij vooralsnog geen water, koffie of thee. Ook zal er geen leesmateriaal zijn.
- Betaal zoveel mogelijk met pin.
- Er zijn extra werkplekken gecreëerd zodat we 1,5 meter van elkaar kunnen werken.
- Wij zullen onze handen, evenals onze kappersbenodigdheden, regelmatig desinfecteren.
- Mocht een van onze teamleden ziek worden, zijn wij helaas genoodzaakt om uw afspraak te annuleren. Wij vragen u om begrip zodat we er samen voor zorgen dat de salon openblijft en we u van dienst kunnen zijn.