KAPSALON LA VIE PETIT

Visagie

Wat is visagie?

Bij visagie moet u denken aan het accentueren dan wel benadrukken van de sterkte kanten van het gezicht en het eventueel camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten hiervan. Door het professioneel aanbrengen van make-up tracht een visagist(e) een positieve bijdrage aan het uiterlijk te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotoreportages, bruiloften, feesten, modeshows, televisie of film.

Visagie bij Kapsalon La Vie Petit

Make-up is bij moderne vrouw van nu niet meer weg te denken. Met goed aangebrachte make-up voelt u zich zelfverzekerd en straalt u dit ook uit.

Gaat u trouwen en wilt u op de mooiste dag van uw leven er stralend uitzien? Of heeft u een feestje, gala, of een andere bijzondere gelegenheid? Kapsalon La Vie Petit verzorgt graag voor u de visagie. Naast de perfecte haarstyling, zorgt visagiste Claudia er persoonlijk voor dat mooie, passende make-up die speciale dag of avond uw gezicht kleurt en gedurende de dag ook blijft zitten. De make-up wordt verfijnd aangebracht zonder hierbij clownesk uit te zien.

Zowel bij visagie als haarstyling is het van de belang dat de sterke punten van de persoon in kwestie geaccentueerd worden. Hierbij worden persoonlijke wensen en professioneel vakmanschap gecombineerd.

Voor uw visagie gebruikt Claudia de kwaliteitsproducten van Malu Wilz.

Claudia is gediplomeerd visagiste. Zij werd in maart 2002 Nederlands kampioen bruidsmake-up. De afgelopen jaren heeft Claudia bij heel wat bruidjes, familieleden en andere feestgangers voor een stralend uiterlijk gezorgd.

Bekijk een selectie van Claudia haar visagiewerk in de portfolio.