KAPSALON LA VIE PETIT

Modellen gezocht!

Kapsalon La Vie Petit bestaat uit een team van trendy hairstylisten die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen op het gebied van hairfashion.

Door deel te nemen aan diverse trainingen, nationale en internationale wedstrijden kunnen wij de laatste trends in hairfasion bij La Vie Petit in praktijk brengen.

Colorzoom 2016

Jaarlijkse organiseert Goldwell de Color Zoom Challenge. Dit is een nationaal en internationale kappers- en styling wedstrijd. 

De Color Zoom Challenge is een uitdaging voor kappers om hun kleur expertise te demonstreren en te laten zien dat ze op een creatieve manier trends kunnen interpreteren. 

Dit jaar is Bianca de uitdaging aangegaan en op de foto ziet u het resultaat. Wij als team zijn erg trots op haar. Ze is een enorme ervaring rijker. En die ervaring laten wij u graag van mee profiteren in onze kapsalon! 

  Haar: Bianca Bruls
Styling: Bianca Bruls & Anita Hochstenbach
Fotografie: Petra Hollands
Make-up: Dorien Tarna make-up artist
Mode: Claudia Schuurmans


Hiervoor zoeken wij modellen!

Ben jij iemand in de leeftijd van 16 t/m 30 jaar en lijkt het je leuk om in de spotlights te staan: dan is dit echt iets voor jou!

Wij zoeken zowel dames- als herenmodellen, die gekleurd en geknipt willen worden volgens de nieuwste trends. Alles wordt vooraf duidelijk met je overlegd en ervaring is niet noodzakelijk!

Bent u geïnteresseerd?

Vul dan dit formulier in en stuur dit naar:
Kapsalon La Vie Petit
Opfergeltstraat 14
6363 BW Wijnandsrade
Of bel dan naar: 0455778880

Download het aanmeldformulier.